Müsnedü’l-İmâm el-Fakîh el-Müctehid el-Ârif bi’s-sünen es-sebtü’l-hücce el-hâfız Ömer b. Abdilazîz b. Mervân b. el-Hakem b. İbn el-Âs necibi Benî Ümeyye mâ-şehide bihî Ebû Ca’fer es-Sâdık Muhammed el-Bâkır(ra.) - Ömer b. Abdülazîz, 680-720. (Mültân)
16 sayfa