Turistik İstanbul rehberi - Ziyaoğlu, Rakım, 1906-2002. (İstanbul İstanbul İstanbul)
3 kitap 1 ciltte (1. kitap iv, 301 sayfa, [2] katlı resim, [2] katlı harita ; 2. kitap viii, 148 sayfa, 3. kitap 200 sayfa, [14] sayfa resim, [1] sayfa)