Bursa ve anıtları - Baykal, Kâzım, 1905-1993. (Bursa Bursa Bursa)
3 kitap 1 ciltte (1. kitap 212 sayfa, [36] sayfa resim, [8] sayfa, [8] katlı plan ; 2. kitap 56 sayfa, [23] sayfa resim, plan, tıpkıbasım ; 3. kitap 80 sayfa