Misır, Törkiya hem Üzbekstan kitaphanelerinde, arhivlarında hem şehsi kolliktsiyalerinde XX gasırnın berençe yartısına karagan Tatar yazma çıganakları - 880-01 Heyretdinov, A. G. (Kazan)
269, [2] sayfa