Samsun şehri, Havza Vezir Köprüdeki evkaf eserleri hakkında 9/8/936 tarihinden 20/9/936 tarihine kadar Güzel San'atlar Akademisi Yüksek Mimarî Şubesi talebesinden Âli Saim Ülgen'in yapmış olduğu seyahate ve tetkikata dayanan rapor - Ülgen, Ali Saim, 1913-1963. ([Ankara])
[1], 5, 37 yaprak, [30] yaprak resim, [9] katlı rölöve