Avrupa'daki Asya ve Batı'nın şekillenişi - Ball, Warwick. (İstanbul İstanbul İstanbul İstanbul)
4 cilt ( 1. c. 288 sayfa ; 2. c. 319 sayfa ; 3. c. 201 sayfa, [48] sayfa resim ; 4. c. 303 sayfa, [24] sayfa resim)