Alman savaş makinesi - Henderson, Ernest Flagg, 1861-1928. (İstanbul)
75 sayfa
Keywords: “Birinci dünya savaşı döneminde Almanya uzmanı olan Amerikalı yazar incelemelerini bitirip bir Alman gemisiyle ülkesine dönüş yolculuğundayken Almanya İngiltere ile savaşa girer. Gemisi şans eseri çatışmanın içinden kurtulur. Bu kitap bu yolculuk öncesinde Alman sistemine ve ordusuna hayran olan Amerikalı bir yazarın dünya savaşı sırasında Almanya ordusu hakkında genel bilgilerini içeriyor.“ --