“Gasırlar Toğısındağı Alaş İdeyaları“ attı halıkaralık gılımi-teoriyalık konferentsiya materialdarı, Almatı, Kazakstan, 30-31 Kazan, 2017 jıl - Gasırlar Toğısındağı Alaş İdeyaları Konferentsiyası (Almatı)
205, [1] sayfa