Foreign Office Archives. (London)
1 mikrofilm makarası (339 poz) FO 421-22. 1 mikrofilm makarası (24 poz) FO 421-30. 1 mikrofilm makarası (poz 25-201) FO 421-31. 1 mikrofilm makarası (poz 202-296) FO 421-35. 1 mikrofilm makarası (poz 297-339)