Meclis-i Mebusan'dan Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne geçiş sürecinde son Osmanlı Meclis-i Mebusan seçimleri - Karaca,Taha Niyazi. (Ankara)
xxv, 366 s.
Keywords: Meclis-i Mebusan; Türkiye; Seçimler; Tarih.