Ermeni dosyası - Gürün, Kamuran. (Ankara)
319 s.
Keywords: Ermenistan ve ermeniler; Ermeni sorununu hazırlayan sebepler; Osmanlı imparatorluğunda ermeniler ve büyük devletlerin politikası; Ermeni sorunu; Birinci Dünya Savaşı; İstiklal Harbi.