Müdafaa-i hukuk cemiyetleri (Vilâyât-ı Şarkiyye Müdafaa-i Hukuk-ı Milliye Cemiyeti, Trabzon Muhafaza-i Hukuk-ı Milliye Cemiyeti, Adana ve Çevresinde Müdafaa-i Hukuk Çalışmaları, Karadeniz'de Müdafaa-i Hukuk Çalışmaları) - Öztoprak, İzzet. (Ankara)
v, 136 s.