Gökkubbe altında birlikte yaşamak : belgelerin diliyle Osmanlı hoşgörüsü = Living together under the same sky : the land of tolerance Ottoman - Başbakanlık Devlet Arşivleri Genel Müdürlüğü Osmanlı Arşivi Daire Başkanlığı. (Ankara ; Başbakanlık Devlet Arşivleri Genel Müdürlüğü)
xv, 367 s.