Atatürk'ün eserlerinin Rusça yayınlanması için zamanımızda açılan yeni olanaklar ve perspektifler - Vasilyev, Dmitri D.
Beşinci Uluslararası Atatürk Kongresi, 8-12 Aralık 2003 Ankara. Atatürk Araştırma Merkezi, 2005. 753-761 ss.