Hatay Gazetesi'ne göre Atatürk ve Atatürk'ün vefatının Hataylılar üzerindeki tesirleri - Dayı, S. Esin
Beşinci Uluslararası Atatürk Kongresi, 8-12 Aralık 2003 Ankara. Atatürk Araştırma Merkezi, 2005. 809-825 ss.