Atatürk Dönemi kültür politikasının Türk Dünyasındaki ortak kültür ve tarih değerleri yönüyle değerlendirilmesi - Yuvalı, Abdülkadir
Beşinci Uluslararası Atatürk Kongresi. Cilt 2. Ankara, Atatürk Araştırma Merkezi, 2005. 859-870 ss.