Arap basınında Mustafa Kemal Atatürk. Reformları ve Türkiye konusunda özel araştırma - Noureddine, Mohammed
Beşinci Uluslararası Atatürk Kongresi. Cilt 2. Ankara, Atatürk Araştırma Merkezi, 2005. 1141-1145 ss.