Atatürk ve Kral III. Boris'in dostlukları ve bu çerçevede şekillenen Türkiye-Bulgaristan ilişkilerine bir bakış - Köstüklü, Nuri
Beşinci Uluslararası Atatürk Kongresi. Cilt 2. Ankara, Atatürk Araştırma Merkezi, 2005. 1147-1156 ss.