Atatürk dönemi Türk-Mısır ilişkileri ve bu dönemde Mısır basınının Türk inkılabına bakışına bir örnek - Akça, Bayram
Beşinci Uluslararası Atatürk Kongresi. Cilt 2. Ankara, Atatürk Araştırma Merkezi, 2005. 1175-1181 ss.