Atatürk'ün Büyük Nutuk'da adları geçen muhalifleri, muhalefet gerekçeleri, Atatürk'ün cevabı - Cicioğlu, Hasan
Beşinci Uluslararası Atatürk Kongresi. Cilt 2. Ankara, Atatürk Araştırma Merkezi, 2005. 1199-1226 ss.