İstanbul'daki Alman Büyükelçiliği raporlarına göre Mustafa Kemal ve Harf İnkılabı - Çolak, Mustafa
Beşinci Uluslararası Atatürk Kongresi. Cilt 2. Ankara, Atatürk Araştırma Merkezi, 2005. 1333-1343 ss.