Din sorusu sorulmadan verilen açık yanıt: Emil Ludwig'in Mustafa Kemal'le yaptığı mülakat - Kreiser, Klaus
Beşinci Uluslararası Atatürk Kongresi. Cilt 2. Ankara, Atatürk Araştırma Merkezi, 2005. 1367-1374 ss.