Atatürk'ün Büyük Nutuk'unda geçen milli kimlikle ilgili kavram, terim ve söz gruplarının analizi - Ağca, Hüseyin
Yetmişbeşinci Yılında Büyük Nutuk'u Okuyarak Anlamak Bilgi Şöleni. Ankara, Atatürk Araştırma Merkezi, 2003. 106-110 ss.