Atatürk'ün resim sanatına verdiği önem ve Atatürk portreleri - Onuk, Taciser
Uluslararası Atatürk ve Güzel Sanatlar Sempozyumu Bildirileri (26-27 Ekim 2001/Ankara). Ankara: Cumhuriyet Kültür ve Tanıtım Vakfı, 2005. 157-167 ss.