Manzume-i Tertib-i Ulum, Tertibu'l Ulum, Kaside Fi'l-Kütübi'l Meşhure Fi'l Ulum, Kevakib'i Seb'a ve Erzurumlu İbrahim Hakkı'nın Tertib-i Ulum isimli eserine göre XVIOI ve XVIII. yüzyıllarda Osmanlı medreselerinin eğitim programları - Özyılmaz, Ömer (Ankara)
XVII, 244 s.