Kaygusuz Abdal'ın nesrinin bazı özellikleri ve bunun halk hikayelerimizin yapı ve şekil hususiyetleriyle ilgisi - Bali, Muhan
Alanya Tarih ve Kültür Seminerleri. Alanya Belediyesi Kültür Sanat ve Turizm Vakfı, Alanya, 1995. 153- 157 ss.