Alanya ağzında kullanılan, hayvanlardan insanlara uyarlanan sözlerden örnekler - Hacıhamdioğlu,Tevfik
Alanya Tarih ve Kültür Seminerleri. Alanya Belediyesi Kültür Sanat ve Turizm Vakfı, Alanya, 1995. 423-425 ss.