Çanakkale ili Bayramiç ilçesinden derlenen beş efsanesinin sosyokültürel ve psikolojik bakımından işlevi - Akyalçın, Necmi
Kıbatek-Ydü XI. Uluslararası Edebiyat Şöleni Bildiriler. KKTC, 2005. 352-358 ss.