Empati ve İlişkilendirme Olguları Açısından “Ahmet Oktay Şiiri“ ya da Varolmanın Dayanılmaz “Ağırlığı“ - Aydın, Serdar
14. Kıbatek Edebiyat Sempozyumu. Moldova, Türk İşbirliği Kalkınma İdaresi Başkanlığı, 2007. 67-87 ss.