From faıry tale to poem: Rereadıng anne sexton's snow whıte and seven dwarfs - Tüfekçi Can, Dilek
II. Uluslararası Karşılaştırmalı Edebiyatbilim Kongresi. Sakarya, Sakarya Üniversitesi, 2006. 173-182 ss.