Bir şehri okumak bağlamında Emine Sevgi Özdamar'ın “Seltsame sterne starren zur erde“ ve Günter Grass'ın “Eın weıtes feld“ adlı eserlerinde Berlin - Öztürk, Kadriye
II. Uluslararası Karşılaştırmalı Edebiyatbilim Kongresi. Sakarya, Sakarya Üniversitesi, 2006. 370-380 ss.