Batı edebiyatları öğretiminde metinlerarasılık ve karşılaştırma yönteminin kullanımı - Aktulum, Kubilay
II. Uluslararası Karşılaştırmalı Edebiyatbilim Kongresi. Sakarya, Sakarya Üniversitesi, 2006. 399-409 ss.