İpek Ongun'un "Arkadaşlar Arasında"AydoğanYavaşlı'nın "Kolej Günlüğü" ve Ayfer Gürdal Ünal'ın"Takma Adı Gagalı"Adlı Eserlerdeki Tiplemelerin Karşılaştırılması - Semerci, Mehmet
II. Uluslararası Karşılaştırmlaı Edebiyatbilim Kongresi. Sakarya, Sakarya Üniversitesi, 2006. 69-75 ss.