Wolfdıetrıch Schnurre'nin"Auf Der Flucht"(Kaçış Yolunda)Adlı Kısa Öyküsü İleSema Kaygusuz'un"Zilşan'ın Ayakları"Adlı ÖyküsündeYazınsal Söylem ve İmgesel Düzlem - Bülbül, Melik
II. Uluslararası Karşılaştırmlaı Edebiyatbilim Kongresi. Sakarya, Sakarya Üniversitesi, 2006. 91-100 ss.