Goethe'nin “West Östlıcher Dıvan“Adlı Eserinde Doğu Alımlaması (Goethe'de Doğu DünyasıEtkileri) - Tosun, Muharrem
II. Uluslararası Karşılaştırmlaı Edebiyatbilim Kongresi. Sakarya, Sakarya Üniversitesi, 2006. 113-130 ss.