Kastamonu'nun Taşköprü kazasında Türk boyları ve bunlarla ilgili yer adları - Yakupoğlu, Cevdet
İkinci Kastamonu Kültür Sempozyumu Bildirileri. Gazi Üniversitesi Kastamonu Eğitim Fakültesi Yayınları. Ankara, 2005. 1-15 ss.