Mevlânâ ve Mevlânâ etkisinin duygu ve düşünce dünyamızda sürekliliği - Ayan, Gönül
Birinci Uluslararası Mevlânâ, Mesnevî ve Mevlevîhâneler Sempozyumu Bildirileri. Manisa, Celal Bayar Üniversitesi, 2002. 1-6 ss.