Mevlânâ Celâleddin Rûmî gelecek çağları kuaklayan bir yeryüzü öğretmenidir - Halıcı, Feyzi
Birinci Uluslararası Mevlânâ, Mesnevî ve Mevlevîhâneler Sempozyumu Bildirileri. Manisa, Celal Bayar Üniversitesi, 2002. 47-52 ss.