Mevlevîlerce kutsal sayılan kişi, yer, eşya, âyinlerde dair şiirler - Ayan, Hüseyin
Birinci Uluslararası Mevlânâ, Mesnevî ve Mevlevîhâneler Sempozyumu Bildirileri. Manisa, Celal Bayar Üniversitesi, 2002. 91-104 ss.