Mevlânâ'nın mesnevîsisinde su alegoru ve etkileri - Öztekin, Nezahat
Birinci Uluslararası Mevlânâ, Mesnevî ve Mevlevîhâneler Sempozyumu Bildirileri. Manisa, Celal Bayar Üniversitesi, 2002. 137-146 ss.