Bazı süreli yayınlardaki Gaziantep yöresine ilişkin halkbilimsel yazıların kaynakçası (Bir değerlendirme denemesi) - Öztürk, İsmail
GAP Çerçevesinde Halk Kültürü Sempozyumu Bildirileri. Ankara, Kültür Bakanlığı, 2002. 186-195 ss.