Türkmenlerde düğün türküleri veya ölenler, yar-yar, leeran geleneği doğrultusunda - Geldiyev, Gurbandurdı
I. Uluslararası Atatürk ve Türk Halk Kültürü Sempozyumu Bildirilreri. Ankara, Kültür Bakanlığı, 2001. 129-138 ss.