Geleneksel Türk tiyatrosunun turizm açısından değerlendirilmesi - Özhan, Mevlüt
Türk Folklorunun Turizm Açısından Değerlendirilmesi Sempozyumu Bildirilreri. Ankara, Kültür Bakanlığı, 2001. 113-115 ss.