Metin ve anlatım ortamı merkezli kuramların Türk halkbilimiçalışmalarına uygulanması üzerine bazı dikkatler - Oğuz, M. Öcal
Uluslarası Türk Dünyası Halk Edebiyatı Kurultayı. Ankara, Kültür Bakanlığı, 2002. 549-553 ss.