Türkçenin yabancı dillerin etkisinde kalmasıyla ortaya çıkan sorunlar ve dil bilincinin önemi - Alpay, Necmiye
Türkçenin Dünü, Bugünü, Yarını Uluslarası Bilgi Şöleni. Ankara, Kültür Bakanlığı, 2002. 369-378 ss.