Kazakstan Respublikasının Konstitutsiyası Prezident, Parlament cene onın deputattarının mertebesi, ukimet, respublikalık, referandum, sanlay turalı Kazahstan Respublikasının Konstitutsiyalık zandarı (Almatı)
430 s.