Kıbrıs konusunda Türkiye dışında yazılmış şiirler üzerine bir inceleme - Sağlam, Feyyaz
Üçünçü Uluslararası Kıbrıs Araştırmaları Kongresi c. 2. Gazimağusa, Doğu Akdeniz Üniversitesi, 2000. 419-425 ss.