Kul Himmet Üstadım'ın, Kul Himmet'le karşılaştırılan ve bilinmeyen şiirleri - Yardımcı, Mehmet
I. Emlek Yöresi ve Çevresi Halk Ozanları Sempozyumu. Ankara, Emlek Ozanları Kültür Derneği, 1999. 129-141 ss.