Amerikan Kızılderilileri ve Orta Asya-Sibirya Türk Şamanizmi'nin üzerine mukayeseli bir çalışma - Arslan ,Ahmet Ali
Prof. Dr. Abdulhalûk M. Çay armağanı: (meslek hayatının 25. yılında). Ankara, 1998. 91-117 ss.