“Sabrü Sebat“ (1875) oyunundaki Türk ve Fransız atasözleri ve deyimleri - Acaroğlu, M.Türker
VII. Uluslararası Türk Halk Edebiyatı Semineri.Yunus Emre Kültür Sanat ve Turizm Vakfı Yayınları,Eskişehir, 2001. 7-16 ss.